Astratec introduceert nieuw softwareplatform

Astratec investeerde in een volledige make-over van zijn huidige softwareplatformen om klaar te zijn voor de nieuwste plasmasnijtoestellen.

Astratec staat al sinds 1995 garant voor innovatie en expertise op vlak van machinebouw en las- en snijtoepassingen. Een perfect samenspel van inzicht, opleiding, creativiteit en techniek leidt telkens tot efficiënte realisaties voor klanten met oog voor kwaliteit, veiligheid en welzijn. Daarbij wordt steeds de vinger aan de pols gehouden van nieuwe ontwikkelingen om tot future proof oplossingen te komen. Neem nu de software bijvoorbeeld. Snijparameters, snijtijd, levensduur slijtstukken … alles wordt voortaan minutieus en automatisch bijgehouden, zodat het snijden een stuk eenvoudiger kan worden.

  • Het interne softwareplatform werd geüpdatet naar TwinCAT 3.0.
  • De sturing is klaar voor de nieuwste Q plasmabron van Kjellberg en Hypertherm. Deze gebruiken allebei dezelfde EtherCAT bus voor de aansturing.
  • De nieuwe software wordt uitgerold op alle plasmanijderseries (SMART, HS, M en XG).
  • Snijparameters, snijtijd, levensduur slijtstukken … alles wordt voortaan minutieus en automatisch bijgehouden, zodat het snijden een stuk eenvoudiger wordt
  • Automatische genereren van recepten direct uit de snijtabel van de plasma constructeur.
  • Automatische herstart midden in de nesting bij Crash… (kantelen part, gas leeg..)

Op zoek naar een plasma snijmachine?

Lees meer over onze plasmasnijders: https://astratec.be/plasmasnijmachines/

Of contacteer ons hier voor een offerte op uw maat: https://astratec.be/contact/

En bereik ons via:

close